By clicking "Login" I approve the site's T.O.S and Privacy


Anonymous

April 9, 2018 6:07pm

Zdravo...Treba mi tvoj savjet.2015 godine sam izgubila oca,u skoli kad sam svi govore moj tata ovo,moj tata ono.Tesko mi je to podnijet,izmijenjala sam dosta skoli.Kada idem na exkurziju samo mislim na njega.Ne zelim mamu s tim zamarat,znam...bilo je prije 3 godine,al svaki dan mi je teze i teze.Sta da radim,da bih mi bilo malo lakse.????
P.S.obozavan te


2 comments

Anonymous Slusaj samo se bori za sebe i ignorisi te ljude koji su budale znas jer ce i oni videti kada se njima tako nesto desi pa kada ih svi budu zezali znace kako ti je!!inc. Stvarno mi je zao!????

April 9, 2018 7:19pm

Anonymous Slusaj samo se bori za sebe i ignorisi te ljude koji su budale znas jer ce i oni videti kada se njima tako nesto desi pa kada ih svi budu zezali znace kako ti je!!inc. Stvarno mi je zao!????

April 9, 2018 7:19pm

Anonymous

April 9, 2018 4:38pm

DA LI CES SNIMATI MAKE UP KOLEKCIJU PRE PRE PRE LEPA SI INACELjepoticee

April 9, 2018 4:19pm

Volela bi da se sa tobom mogu dopisivat! Ti si mi najdrazaa na jutubu! Ako vec nista od dopisivanja volela bi ti rec da si ti veliki borac sa nogom i da sam plakala kad sam gledala video... Pozdrav


Anonymous

April 9, 2018 3:46pm

Treba mi savet ????
Svidja mi se jedan de?ak ali mojoj drugarici se isto svidja taj de?ak i uvek kada kažem da mi se neko svidja njoj se odmah ista ta osoba svidja. I ona radi sve da bi bila sa njim. Šta da radim?????


Anonymous

April 9, 2018 2:58pm

Cao,mogu li te pitati za savet?
Svidja mi se jedan decko koga sam vec 2 [email protected]#$ videla u prolazu a ne zivimo u istom gradu.Prvi put sam mu se javila i dopisivali smo se neko vreme.Drugog [email protected]#$ kada smo se videli proslo je mesec dana a posto smo se posvadjali nisam htela da ga pogledam,medjutim drugarice su mi rekle da je gledao u mene i kada sam otisla da me je trazio pogledom.Nisam zelela da mu se javim,nije se ni on javio meni.Pitam se da li on nesto oseca prema meni a ako da zasto ne zeli da se javi?


Anonymous

April 9, 2018 2:50pm

Cao.. pitacu te nesto i plz daj mi savet .. jedan decko mi se BASS svidja a cula sam od njegovih drugova da se i ja njemu svidjam. Dakle , one jako dobar prwma meni u zadnje vrrme i pricamo i zezamo se ali pre me je stalno zezao.. kada sam rekla bff da sam u njrga ona je rekla da je on sigurno u mene .. ja nisam sigurna a plasim se da mu kazemm.. sta da radim
PS Vtt puno naj si osoba ikadaa


Anonymous

April 9, 2018 2:48pm

Cao imam jedan problem I treba mi tvoja pomoc. Htela bih da postanem vlogerka znas da snimam za youtube I to, ali se bojim kako se to moji iz razreda reagovati. Mislim da bi bili ljubomorni i vredjali me, a ja to ne zelim i ne znam sta da radim.????


Anonymous

April 9, 2018 2:47pm

Mozes li molim te da mi pomognes.
Uskoro idemo na ekskurziju a ja sam bas popustila sa skolom i necu ici na ekskurziju ako ne popravim ocene. Najveci problem mi je motivacija za ucenje ja sve lepo isplanira. Ali ne mogu da se nateram da ucim.Anonymous

April 9, 2018 2:35pm

Ja sam primetio da licis na jednu glumicu nickelodeona Isabelu moner


Anonymous

April 9, 2018 2:20pm

Najbolje turske/a serije/a koju si gledala i koju preporu?uje da svi ogledaju?